SVATOMARTINSKÉ    MENU

Předkrm

Bramborové placičky s drůbežími játry, šalotkou, jablky a bílým vínem

Polévka

Husí kaldoun s drůbky, zeleninou a širokými nudlemi

Hlavní chod

Pečené husí stehýnko se dvěma druhy zelí
(bílé zelí s jablíčky, červené zelí s brusinkami)

k husičce podáváme variaci knedlíků
(bramborový, houskový a žemlový)

 

Filírované kachní prsíčko,
smažený žemlový knedlík a povidlová omáčka

Dezert

Tradiční lívanečky s tvarohem a povidly,

přelité pivním sirupem

Tyto stránky využívají cookies
Cookies používáme, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek, tím pádem co nejlepší zkušenost při návštěvě. Svá nastavení cookies můžete později kdykoliv změnit. Další informace o Cookies
Nastavení
Na této stránce můžete nastavit souhlas pro jednotlivé účely generování a využívání souborů cookies. Další informace o Cookies
Zajišťují, že tyto stránky fungují správně a bezpečně na všech zařízeních.
Analytické cookies nám pomáhají sledovat návštěvnost a informovat o tom, jak návštěvníci využívají tuto webovou stránku v průběhu jejich návštěvy.
Tyto cookies nám pomáhají, abychom vám ukazovali na internetu takovou reklamu, která by se vám mohla líbit a bude pro vás užitečná.